© KH Biler, Arresøvej 14, 8240 Risskov tlf. 86 17 91 97

  • Facebook App Icon

Om KH Biler

KH Biler startede op i 1998 på Strandvejen i Risskov, I 2012 flyttede vil til større og mere moderne lokaler på Arresøvej 14, Risskov hvor vi i dag er 5 mand på værkstedet - alle uddannede automekanikere. Vi servicerer og reparerer alle biler - nye som gamle - små og store.

Vi sætter stor pris på ærlig og venlig betjening, og vi passer på din bil når den er hos os. Vi afleverer den ren og pæn, bruger altid sædeovertræk og du vil aldrig finde sorte fingeraftryk på den efter vi har serviceret den.

Prismæssigt kan vi matche alle andre seriøse bilværksteder. Og kommer du med et tilbud fra et tysk aut. bilværksted, ja så matcher vi også den pris og så sparer du køreturen.

KH Biler er en del af CarPeople - en dedikeret gruppe af mennesker, der gør alt for at servicere din bil bedst muligt. Vi vil altid stræbe efter at gi’ dig lidt mere, end du har betalt for, hvilket betyder, at du får en række gratis ydelser som kunde hos os. Vi kunne nævne den gratis sprinklervæske, det gratis tjek af dæktryk, eller at vi hjælper dig med at passe på din bil med gode tips og råd - for ikke at nævne mulighed for lånebil når vi servicerer din egen bil.  KH Biler er et certificeret værksted med faguddannet personale, 3 års garanti på reservedele og servicering af alle bilmærker. Læs mere om CarPeople her

 

 

Følg os på Facebook her

  • Facebook Social Icon
TEAM
Kjeld

Indehaver, daglig leder

 

 

 

 

.

Nicklas

Mekaniker

André

Mekaniker

 

Nadia

Service

Mario

Mekaniker