top of page

PARTIKELFILTER

Vi sørger for rensning og udskiftning af partikelfiltret på din bil med samme høje faglighed og professionalisme som alle autoriseredeværksteder. Kontakt os for et godt tilbud og få en tid - KLIK HER..

Rent teknisk virker partikelfilteret ved hjælp af et additiv kaldet eolyse væske som automatisk blandes med dieselen i brændstoftanken.

Vedligeholdelsen af din bils partikelfilter består derfor af to dele:

  • Udskiftning af partikelfilteret

  • Påfyldning af eolyse væsken

Partikelfiltret skal skiftes efter et bestemt antal kilometers kørsel, som varierer fra bil til bil. For at se hvornår partikelfiltret idin bil skal skiftes, kan du tjekke bilens instruktionshåndbog. Du er også velkommen til at kontakte os, vi er altid klar tilat hjælpe dig med råd og vejledning.

 

Eolyse væsken påfyldes efter behov - men dette sker som oftest ikke samtidig med, at filtret udskiftes.

I displayet på din bil vises typisk en meddelelse, når din bil mangler eolyse væske. Herefter skal du snarest muligt have påfyldt væske, da partikelfilteret fra dette tidspunkt begynder at sode til.

For at undgå store omkostninger til udskiftning af partikelfiter har LIQUI MOLY udviklet et supereffektivt middel til rensning af partikelfitre. Partikelfilteret kan være så blokeret, at motorens regenerering ikke kan afbrænde sodpartikler Med specialudstyr indsprøjtes rensevæsken, som opløser fastbrændte sodpartikler. 
Efterfølgende gennemskylles systemet med speciel skyllevæske. En effektiv rensning/skylning sparer motoren for mange motorbelastende regenereringer, og sikrer filteret en længere levetid.

KH Biler er autoriseret samarbjedspartner med LIQUI MOLY.

KH Biler - sådan fungerer det...
Diesel partikel filter

Alle dieselbiler indregistreret efter 1. januar 2010 er udstyret med partikelfilter. Filterets formål er at mindske udledningen afskadelige partikler i udstødningsgassen. 

Før/efter rensning
Godt for miljøet

Billedet viser hvor mange skadelige partikler der fanges i partikelfilteret.

Har din bil IKKE partikelfilter kan det måske eftermonteres. Kontakt os for yderigere info.

bottom of page